Een borrelplank met je eigen tekst

Met een borrelplank met eigen tekst heb je een uniek en gepersonaliseerd cadeau in handen. Laat bijvoorbeeld een trouwlogo op een houten hapjesplank drukken. Of laat de initialen van het bruidspaar mooi vormgegeven afdrukken op een houten plank. Dat kan stijlvol met de trouwdatum gedrukt worden op een borrelplank. Een mooie herinnering aan een onvergetelijke dag.

Maar niet alleen voor een bruidspaar is een bedrukte houtenborrelplank een mooi huwelijkscadaeu. Wat te denken van het perfecte getuigenbedankje. Bedankt de getuigen met een prachtige houten borrelplank met een eigen tekst. Laat je eigen woorden afdrukken op een hapjesplank. Natuurlijk kun je ook een foto op een plank late drukken. Een bedrukking kan zeker ook in kleur.

Je kunt kiezen uit 3 verschillende houten planken. Esdoorn, Eiken en inlands Iepen.

Esdoornhout is licht van kleur en wordt vaak gebruik als er veel tekst of een foto over de hele plank gedrukt wordt.

Eiken is robuuster en ook iets grover van structuur. De print krijgt daardoor een iets meer doorleefde uitstraling.

Inlands iepen is een houtsoort dat een prachtige tekening heeft. Licht spinthout wordt afgewisseld af met vlammen. Dit hout leeft echt en leent zich bij uitstek voor een zwarte bedrukking zoals een logo of initialen en een trouwdatum bijvoorbeeld.

Gebruik deze plank niet als snijplank want dat komt de print niet ten goede. Gebruik 'm om hapjes op te serveren. De plank is behandeld met een plantaardige olie. We raden je aan de plank regelmatig in te vetten. Lees hier de onderhoudstips om je plank lang mooi te houden.