woodboard-slide

Woodboard

Een Woodboard is jouw eigen fotocollage op hout

Een Moodboard maar dan van hout. Jij bepaalt de sfeer die het bord uitstraalt want je stelt deze muurdecoratie zelf samen met jouw eigen foto’s. In kleur of zwart-wit. Wat het beste past in jouw interieur.

De Woodboard Original is een stevig bord waarbij de houten paneeltjes (9mm dikte) strak tegen elkaar aan, op een achterplaat gelijmd wordt en afgewerkt wordt door balken. De dikte is dan totaal 3 cm. Lekker stoer.

De Woodboard Flex is gemaakt van 3 mm plaatjes  van elk 15 x 15 cm. Die hang je op in de compositie die jij wilt. Wissel en breid je foto’s naar hartelust uit. Dat gaat makkelijk want de plaatjes zijn met magneetjes bevestigd op de muur. Je hangt de foto’s op met de bijgeleverd mal zodat ze op dezelfde afstand van elkaar hangen.

Voor de platte woodboards werk altijd met een lichte kleur berkenhout of populier. De panelen worden glad geschuurd en ik druk de foto in het hout. Een uniek en persoonlijk houten werk aan de muur stel je zelf samen. Je zult jezelf er op betrappen dat je blijft kijken…

 

Onder mijn eigen naam Paula Ackermann creëer ik grote houten kunstwerken voor aan de muur. Deze zijn altijd op maat gemaakt en in overleg met jou. Voor deze woodprints verwijs ik je naar www.paulaackermann.nl.

 

Wil je liever eerst persoonlijk contact en advies mail me gerust!

houten paneeltjes met magneetjes als muurdecoratie

WOODboard Flex | 9 paneeltjes

72,50

houten mal voor de woodboard Flex

Mal voor de Woodboard Flex

2,95

houten paneeltjes voor het woodboard

Paneeltjes Woodboard Flex | 3 paneeltjes

20,00

houten paneeltjes met magneetjes als muurdecoratie

WOODboard Flex

95,00