Houten borrelplank als relatiegeschenk

Een borrelplank met logo

een relatiegeschenk met smaak

Een houten borrelplank als relatiegeschenk is een cadeau met smaak. Grotere oplagen zijn voor Houtmeid geen probleem. Wilt u uw medewerkers of uw relaties eens iets bijzonders en blijvends geven, denk dan eens aan een houten borrelplank als relatiegeschenk.

Wij doen alles zelf ambachtelijk in onze werkplaats. Zagen, schuren, zeefdrukken en afwerken. We vetten de planken ook netjes in met olie zodat ze meteen gebruikt kunnen worden.

Wij hebben borrelplanken van de inlandse Iep met een hele mooie vlammende tekening, of een robuust eiken en een hele blanke esdoorn. Wil je weten wat het verschil is? Check dan even deze 3 houtsoorten die we gebruiken voor onze borrelplanken.

Standaard zijn de tapasplanken ongeveer 40 cm lang maar we kunnen ze desgewenst op de lengte zagen die u wilt. We werken ze netjes af met een lederen riempje en zetten ze in de olie. Dit doen we omdat de plank dan beter beschermd is tegen vet en vuil.

Wil je graag weten wat het zou kosten om een borrelplank te laten bedrukken met het logo of een eigen tekst, vraag dan een offerte aan.

Menukaarten voor horeca

Naast de houten borrelplanken maakt Houtmeid ook houten menukaarten. Heeft u een eigen ontwerp gemaakt? Laat het door ons op houten kaarten drukken. Er zijn verschillende standaard maten zoals ansichtkaartformaat. A5, A4 en A3, maar wilt een afwijkende maat? Laat het ons weten.

Grote houten wandwerken voor bedrijven

Wil je eens iets heel anders en unieks aan de wand van jouw kantoor, of bij de receptie, in de vergaderruimte of in de kantoortuin? Denk eens aan een office devider van allure of een houten 3D wandwerk op maat? Kijk op www.paulaackermann.nl voor meer informatie.

Daar vindt u houten wandecoraties in allerlei vormen en maten. Vlak en in 3D. Het is dan ook de bedoeling dat ik maak wat jij wenst. Met de afbeelding die  jij mooi vindt en de grootte die past bij de ruimte. Ik kom graag met je in gesprek over de mogelijkheden. Je kunt me bereiken op : 06-23457300