bedrijven

Een houten borrelplank van hoogwaardige kwaliteit hout als relatiegeschenk waarbij hoge oplagen geen probleem zijn. Of bent u misschien op zoek naar een uniek wandwerk als pronkstuk in uw bedrijf, neem gerust contact met ons op!

 

 

 

Een borrelplank met uw logo

Een houten borrelplank als relatiegeschenk is een cadeau met smaak. Grotere oplagen zijn voor Houtmeid geen probleem.

Wij maken alles zelf in onze werkplaats. Zagen, schuren, zeefdrukken en afwerken. We vetten de planken ook netjes in met olie zodat ze meteen gebruikt kunnen worden.

We hebben verschillende soorten borrelplanken in diverse formaten, uitvoeringen en houtsoorten. De borrelplanken zijn verkrijgbaar in 3 verschillende houtsoorten

Grotere oplagen zijn voor ons geen probleem.

Wil je graag weten wat het zou kosten om een borrelplank te laten bedrukken of graveren met het logo of een eigen tekst, vraag dan een offerte aan.

borrelplank in de vorm van een hartje
olijfhout borrelplank
klein beukenhouten snijplankje

Menukaarten voor horeca

Naast de houten borrelplanken maakt Houtmeid ook houten menukaarten. Heeft u een eigen ontwerp gemaakt? Laat het door ons op houten kaarten drukken. Er zijn verschillende standaard maten zoals ansichtkaartformaat. A5, A4 en A3, maar wilt een afwijkende maat? Laat het ons weten.

Grote houten wandwerken voor bedrijven

Wil je eens iets heel anders en unieks aan de wand van jouw kantoor, of bij de receptie, in de vergaderruimte of in de kantoortuin? Denk eens aan een office devider van allure of een houten 3D wandwerk op maat? Kijk op www.paulaackermann.nl voor meer informatie.

Daar vindt u houten wandecoraties in allerlei vormen en maten. Vlak en in 3D. Het is dan ook de bedoeling dat ik maak wat jij wenst. Met de afbeelding die  jij mooi vindt en de grootte die past bij de ruimte. Ik kom graag met je in gesprek over de mogelijkheden. Je kunt me bereiken op : 06-23457300

grote houten wandecoratie op maat