wanddecoraties

Wil je echt iets unieks en persoonlijks aan de muur ga dan voor een houten wanddecoratie. We kunnen ze op verschillende manieren maken. Maar altijd op maat en volgens jouw wensen.

woodboard original

Een woodboard original is eigenlijk een moodboard maar dan van hout. Verschillende foto’s vormen samen een geheel.  Jij bepaalt de sfeer die het bord uitstraalt want je stelt deze muurdecoratie zelf samen met jouw eigen foto’s. 

Stel je eigen woodboard samen met jouw lievelingsfoto’s afgewisseld met bijvoorbeeld quotes. Desgewenst leggen we een filter over de foto’s heen zodat het dezelfde sfeer ademt.

Zwart wit of kleur, het kan allemaal. De paneeltjes zijn standaard 20 x 20 cm en met een veelvoud maak je je eigen wanddecoratie.  Uitbreiden is niet mogelijk omdat de paneeltjes op een houten plaat worden bevestigd.

6EAAD310-DAFC-4CAC-870A-EB222E8CE9FE
woodboardflex1551778101945

woodboard flex

Wil je liever iets flexibeler zijn? Dan is het Woodboard Flex is voor jou. Dit zijn dunne plaatjes hout (3 mm) met een magneetje aan de achterzijde.

De Woodboard Flex bestaat standaard uit 9 foto’s. Die kun makkelijk uploaden. Elke foto druk ik op een paneeltje van 15 x 15 cm. Je hebt dan een muurdecoratie van ongeveer 50 cm x 50 cm. Elk paneeltje is voorzien van 2 magneetjes.

Er wordt een mal en een handleiding bijgeleverd waarmee je de paneeltjes op de juiste manier kunt positioneren en aanbrengen op de muur. Uiteraard kun je zoveel paneeltjes bestellen als je wilt. En uitbreiden is dan ook erg makkelijk

3D wanddecoratie houten blokken

Dit flexibele systeem is makkelijk uit te breiden en je kunt zoveel 3D houten blokken bestellen als je wilt. Er zijn verschillende formaten en 2 dikten. Door te spelen met de formaten en de dikte van de houten fotoblokken ontstaat er een spannend en dynamisch geheel. Je plakt de blokken eenvoudig met dubbelzijdig tape op de muur. Je kunt er ruimte tussen laten of strak tegen elkaar aan positioneren. Je kunt er ruimte tussen laten om kleine tastbare herinneringen toe te voegen zoals een gelukssteentje of een aandenken. Zo maak je je eigen feel good wall vol met jouw mooiste herinneringen.

3D woodprint op maat
woodboard-3D-blokken-houtmeid

Foto op groot formaat hout

Houtmeid kan naast klein formaat ook jouw foto op een heel groot formaat hout drukken. Jouw fotoprint op hout wordt gedrukt op 18 mm populierenhout dat lekker licht is van gewicht en  kleur. Daardoor blijft de afbeelding mooi van kleur en helder. Uiteraard blijft de  natuurlijke houtstructuur zichtbaar door de foto heen.  Kijk hier voor de grotere formaten. Achter het houten paneel met foto is een bevestigingssysteem gemonteerd zodat je het makkelijk kunt ophangen