wensbloemen van hout paardebloem op hout
wensbloemen van hout
wensbloemen van hout

Wensbloemen van houten blokken met 3D effect

De wensbloemen of paardenbloemen van hout zijn een verrijking in je interieur. Het geeft warmte en sfeer en speelsheid aan de ruimte.  Zowel het basisstuk als de ‘vliegende pluisjes’ (losse blokken hout) worden afgestemd op de ruimte. Soms vraagt een ruimte om een groot basisstuk met de 2 bloemen en veel los zwevende pluisjes. Graag kijk ik samen met jou wat mooi staat in jouw huis of ruimte waar je het wilt hebben.

 

Ik werk met heel blank vurenhout en verduurzaamd vurenhout. Verduurzaamd vurenhout is iets warmer van kleur en heeft naast bruintinten ook groen in het hout. Bij beide soorten voegen de zichtbare jaarringen een extra dimensie toe aan het kunstwerk.

 

Met de hand gemaakt, altijd uniek

Deze wanddecoratie worden op met de hand op bestelling gemaakt. De blokken variëren in hoogten. Er zijn blokken van 2, 2,3 en 2,6 cm die willekeurig zijn gelegd. Juist die onregelmatigheid past bij dit werk. Je kunt ook zelf een beeld aanleveren die je op de 3D wijze gedrukt op houten blokken wilt zien. We kunnen in overleg bepalen wat er op komt en hoe dat we het geheel in hout gaan vormgeven.

 

Ben je geïnteresseerd in de wensbloemen van hout of een andere 3D houten wanddecoratie op maat? Mail naar info@houtmeid.nl of kijk voor meer inspiratie op www.paulaackermann.nl.

Wil je een formaat wensbloemen uit de collectie? Kies dan een van deze mogelijkheden.