geboortekaartje van hout

Geboortekaartjes van echt hout

net zo uniek als jullie baby

Ieder kind is uniek en elk houten geboortekaartje van Houtmeid is uniek. Omdat ik alles met de hand maak is geen een kaartje hetzelfde. De komst van dit mooie mensje is het waard om op unieke manier aan te kondigen.

De geboortekaartjes zijn 3 mm dik en worden door de ontvanger zeker bewaard.
Heb je zelf een ontwerp? Dan kun je dit laten printen op een houten kaartje. Heb je geen eigen ontwerp dan kan ik je ook helpen. Ik werk fijn samen met een grafisch ontwerpster. Dus mocht je zelf geen ontwerp hebben kun je het altijd door ons laten ontwerpen.

Elise van www.kaartvanhout.nl ontwerpt mooie geboortekaartjes. Die ik dan weer op hout druk.

Er zijn verschillende standaardformaten mogelijk. Van klein ( 9 x 13,5 cm), middel (10 x 15 cm) en groot (10 x 20 cm). Maar hebben jullie andere wensen? Laat het me weten, dan kijken we samen wat mogelijk is.

Wil je eerst een proefkaartje ontvangen? Dat kan. Dan krijg je een goede indruk van het materiaal en de kwaliteit. Ik maak graag een offerte op maat voor jullie. Je kunt een offerte aanvragen via de contactpagina of je kunt me rechtstreeks mailen.

Prijsopgave houten geboortekaartjes

Een offerte kan ik afstemmen op jullie wensen als je me zo gedetailleerd mogelijk aan kunt geven wat jullie willen. Wil je bijvoorbeeld alle gegevens op 1 kant van de houten kaart ? Of liever beide zijden? Wil je een foto gebruiken of een mooi typografisch vormgegeven kaart. Wat is het aantal geboortekaarten van hout dat jullie in gedachten hebben? Ik kijk uit naar jullie wensen!

Je kunt ook eerst een proefkaartje bestellen! Dan kun je voelen en zien hoe een met de handgemaakt houten geboortekaartje echt is.

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.