Hoe werkt het?

Wanneer je een van de gepersonaliseerde producten van Houtmeid bestelt kun je je foto’s eenvoudig uploaden in het bestelproces. Daarna ga je naar betalen en reken je je bestelling af. Je krijgt dan een overzicht van je bestelling te zien en ook gemaild. De foto’s die je hebt geüpload herken je aan de bestandsnamen. Als je hebt betaald stuur ik je een bevestiging van jouw bestelling. Daarna ontvang je zo snel mogelijk een pdf met daarin de uitsneden van je foto’s. Graag hoor ik of dat dit akkoord is. Als ik jouw akkoord op de pdf proef heb ontvangen via de mail ga ik aan de slag en jouw persoonlijke bestelling op hout drukken.

Stuur me je foto’s in een zo hoog mogelijke resolutie.  Ik laat je altijd weten als een van de foto’s niet goed is van kwaliteit. Ook zal ik je altijd op de hoogte brengen als ik twijfel hoe een foto of eigen ontwerp over komt op hout. Ik neem dan contact met je op om samen te bepalen op welke manier het wel mogelijk is. Heb je een eigen ontwerp? Zorg dat de letters in je ontwerp altijd omgezet zijn in lettercontouren of outlines.
Voor sommige items is het handig dat ze meteen vierkant van formaat zijn. Als je alleen maar een rechthoekige foto hebt, zal ik kijken hoe de foto het mooiste overkomt.

Heb je andere wensen, mail ze me!

Levertijd

De maximale levertijd na ontvangst van de betaling (en het bestand) is 10 werkdagen.

Voor de webshopcollectie geldt een levertijd van 4 dagen. Voor geboortekaartjes en uitnodigingen etc overleg ik met je over de gewenste leverdatum. Die krijgen natuurlijk voorrang en zijn meestal binnen 4 dagen klaar. Als alles goed is, ligt namelijk alles al gezaagd en geschuurd klaar en heb ik alleen nog maar het uiteindelijke ontwerp nodig. Dan heb je de kaartjes binnen een paar dagen in huis!