Verzenden

Ik behandel jouw bestelling met zorg en wil graag dat het netjes aankomt.  Houtmeid verstuurt jouw bestelling via MyParcel (dat een samenwerking heeft met PostNL). Het is of een brievenbuspakje of pakketje. Houtmeid kiest voor een vast verzendtarief van € 5,95. Ik hanteer de voorwaarden van PostNL. Bij een standaard pakketzending zit Track & Trace. Je wordt in een automatische mail op de hoogte gehouden waar jouw bestelling is.

Houtmeid kan niet aansprakelijk worden gesteld in geval van schade of vermissing; de zending vindt in dit geval geheel op eigen risico plaats. Ook bij vertraging bij PostNL treft houtmeid geen blaam en kunnen er geen rechten ontleend worden. Bij grotere en zwaardere stukken zal de prijs apart worden doorgegeven.

Buitenland

Ik verzend ook naar het buitenland. Daarbij hou ik de verzendtarieven voor pakketten aan van PostNL.

Levering

De levering van producten zal in de mate van het mogelijke gebeuren. Houtmeid produceert haar aanbod zelf. Ook producten uit de vaste collectie worden door houtmeid op bestelling gemaakt. De levertijd van deze producten is ongeveer 4 werkdagen.  In principe kan Houtmeid een leverdatum van 10 werkdagen aanhouden voor gepersonaliseerde opdrachten. Natuurlijk zal ik er alles aan doen jouw bestelling zo snel mogelijk te leveren.

Geboortekaartjes zullen altijd zo snel als mogelijk na ontvangst van de goedgekeurde digitale finale drukproef in productie genomen worden.  Hou rekening met 3 werkdagen.

Foutief doorgegeven leveringsadressen zijn de verantwoordelijkheid van de koper en kunnen aanleiding geven tot extra kosten. Behoudens andersluidend beding omvatten onze prijzen niet het transport en de levering van de goederen bij de koper. De kosten van transport en levering worden afzonderlijk vermeld. De vermelde leveringstermijnen zijn niet bindend, maar worden enkel als aanwijzing gegeven. Geen enkele vertraging in levering kan aanleiding geven tot verbreking van de koop of betaling van schadevergoedingen ten voordele van de Koper, behoudens in geval van opzettelijke vertraging. Wij hebben het recht gedeeltelijke leveringen te verrichten. In geval van niet-levering van de goederen worden de eventueel door de koper betaalde sommen terugbetaald zonder interest of andere vergoeding.