Over Paula

Ik ben met Houtmeid begonnen omdat ik werken met hout fijn vind. Het eigenwijze en natuurlijke karakter vind ik een uitdaging. Daarnaast ben ik in mijn element als ik creatieve dingen mag bedenken. Voor particulieren en bedrijven. Het is tof te zien hoe een foto of ontwerp tot leven komt op hout.

Het leukste is als ik benaderd word om mee te denken over een muurdecoratie. Op deze zo custommade mogelijk te maken en geheel af te stemmen op de ruimte en de wensen van de klant.

Ik geniet met volle teugen van mijn gezin en zij draaien ook allemaal mee met Houtmeid. Mijn man Bart helpt me veel en mijn kinderen, tja die zijn mijn favorieten om vast te leggen op de foto en daarna op hout. Maar die zie je dan ook door heel de website heen:-)

De handgemaakte gepersonaliseerde cadeautjes zijn super om te maken. Unieke exemplaren, met de hand en veel liefde gemaakt. Omdat ik zelf ook veel waarde hecht aan mooie fotomomenten. Zo heb ik onder andere het : ‘ik zou je het liefste in een doosje willen doen’ bedacht. Een piepklein doosje vol waardevolle en dierbare fotomomenten. In deze snelle tijd is het fijn om af en toe even stil te staan bij de mooie momenten die je samen hebt gemaakt.

Ik blijf altijd op zoek naar originele ideeën om op hout te drukken. Dus mocht je zelf een idee hebben, laat het me weten. Er ontstaat vast iets moois!

Liefs, Paula

Paula Ackermann houtmeid

Het hout dat ik gebruik is FSC gecertificeerd.

Het FSC-systeem zorgt ervoor dat de bossen op onze wereld door middel van verantwoord bosbeheer behouden kunnen blijven. Met verantwoord bosbeheer doelen wij op bescherming van het leefgebied van planten en dieren en respect voor de rechten van de lokale bevolking en bosarbeiders. Maar ook op hout oogsten en geld verdienen mét behoud van het bos. Een goed beheerd bos loopt minder risico om gekapt te worden voor andere doeleinden, zoals het aanleggen van palmolie- of sojaplantages en mijnbouw.

FSC Forest For All Forever

Een kijkje achter de schermen bij houtmeid