borrelplank met eigen bedrukking

 

Op zoek naar een origineel en uniek cadeau? Met een borrelplank met eigen bedrukking maak je indruk!

All
  • All
  • Borrelplank met je eigen bedrukking
serveerplank

Borrelplank met je eigen bedrukking

37,95

Opties selecteren

Wat houdt het in?

Je kunt een houten borrelplank ook laten bedrukken met bijvoorbeeld een logo, trouwdatum, eigen ontwerp, tekst, kindertekening of foto.

 

De plank is 40 cm lang en 18,5 cm breed. De houten borrelplank kan bedrukt worden in zwart of full color. Borrelplanken zijn er in eikenhout, inlands iepenhout of hout van de esdoorn. Allemaal zijn ze van uitstekende kwaliteit.

 

Laat een foto, tekst of logo op een houten borrelplank drukken. De bedrukking kan ook in kleur, dus een foto kan ook goed! Als je een foto wilt raden we de Esdoorn plank aan. Dat is een lichte kleur hout waardoor je foto goed zichtbaar blijft.

Je kunt bijvoorbeeld de initialen van het bruidspaar met de trouwdatum op een stoere plank laten drukken. Een mooie herinnering aan een mooie dag. Dat borrelt gezellig na. Maar het kan ook een mooi bedankje zijn voor de getuigen van deze onvergetelijke dag.

 

De afscheidsborrel van die lieve collega wordt samen met een houten plank met een mooie quote, een mooi aandenken. Leg er hapjes op en geniet!

 

Wat dacht je van die leuke vakantiefoto, de trouwfoto van vroeger of een uitspraak die zo kenmerkend is van de jarige. Een uniek cadeau voor iedere gelegenheid.

 

Op de Facebookpagina en op Instagram vind je nog meer voorbeelden.

 

De houten plank is bewerkt met een  olie zodat ie meteen gebruikt kan worden. We raden aan dit zelf na een tijdje weer te doen zodat je later plezier hebt van je borrelplank met opdruk.

IMG_3575

Welke houtsoort kies jij?

Weet je nog niet welke houtsoort je voor jouw borrelplank wilt? Lees dan de kenmerken van de verschillende houtsoorten die we gebruiken voor de borrelplanken.