borrelplank met foto
Borrelplank met foto houtmeid
Borrelplank met foto houtmeid
borrelplank met eigen tekst

borrelplank met eigen bedrukking

Op zoek naar een origineel en uniek cadeau? Met een borrelplank met een foto of tekst maak je indruk!

borrelplank met foto

Borrelplank met je eigen bedrukking

Hoe werkt het?

Er zijn verschillende planken die je kunt laten bedrukken of graveren. Dit zijn 2 verschillende technieken:

  • bedrukken kan in 1 kleur of full color (foto)
  • lasergravure is het branden van een naam of logo in een plank

 

Je kunt een houten borrelplank laten bedrukken met bijvoorbeeld een logo, trouwdatum, eigen ontwerp, tekst, kindertekening of foto.

Onder de foto van de plank staat aangegeven of je een plank kunt laten bedrukken of graveren.

Als je een foto op een borrelplank wilt laten afdrukken raden we de Esdoorn plank aan. Dat is een lichte kleur hout waardoor je foto goed zichtbaar blijft.

Je kunt bijvoorbeeld de initialen van het bruidspaar met de trouwdatum op een stoere plank laten drukken. Een mooie herinnering aan een mooie dag. Dat borrelt gezellig na. Kies een bedrukte borrelplank als getuigencadeau!

 

De afscheidsborrel van die lieve collega wordt samen met een houten plank met een mooie quote, een mooi aandenken. Leg er hapjes op en enjoy!

 

Wat dacht je van die leuke vakantiefoto, de trouwfoto van vroeger of een uitspraak die zo kenmerkend is van de jarige. Een uniek cadeau voor iedere gelegenheid.

 

Op de Facebookpagina en op Instagram vind je nog meer voorbeelden.

 

De houten plank is bewerkt met een  olie zodat ie meteen gebruikt kan worden. We raden aan dit zelf na een tijdje weer te doen zodat je later plezier hebt van je borrelplank met opdruk. Lees hier meer onderhoudstips om je borrelplank mooi te houden.

Welke houtsoort kies jij?

Weet je nog niet welke houtsoort je voor jouw borrelplank wilt? Lees dan de kenmerken van de verschillende houtsoorten die we gebruiken voor de borrelplanken.