trouwkaart van hout

Een trouwkaart van echt hout

Een trouwkaart van echt hout, daarmee laat je echt een mooie indruk achter. Het is een stoere keuze voor jullie speciale dag. Houtmeid drukt jouw ontwerp op een  houten kaart van 3 mm dikte. Heb je nog geen ontwerp dan kan ik je daar ook bij helpen. Jullie trouwdag moet iets bijzonders worden en met een houten trouwkaart maken jullie een goed begin. Trouwkaarten kunnen natuurlijk ook gecombineerd worden me houten Save the Date kaarten.

net zo uniek als jullie liefde

Een houten trouwkaart heeft een natuurlijke uitstraling

Jullie speciale dag is uniek en je wilt dat alles in de puntjes geregeld is en klopt met jullie wensen. Houtmeid houdt daar rekening mee en maakt elke kaart met de hand en veel zorg en liefde. Elke kaart is dan ook uniek en dus geen een kaart is precies hetzelfde. De natuurlijke uitstraling van het hout blijft behouden want die zie je door de print heen Hier en daar een nerfje of een knoestje maakt iedere kaart bijzonder.

Er zijn verschillende formaten mogelijk. Van klein ( 9 x 13,5 cm), middel (10 x 15 cm) en groot (10 x 20 cm). Maar hebben jullie speciale wensen? Laat het me weten, dan zaag ik het op maat voor jullie.

Als jullie dat willen kan ik ook de enveloppen meeleveren. Dat zijn stoere kraft enveloppen met een natuurlijke uitstraling.

Wil je eerst een proefkaartje ontvangen? Dat kan. Dan krijg je een goede indruk van het materiaal en de kwaliteit. Ik maak graag een offerte voor jullie. Op de contactpagina kun je aangeven wat je wensen zijn. Wil je 1 zijde van de houten kaart bedrukt hebben of liever beide zijden? Wil je een foto gebruiken of een mooi typografisch vormgegeven kaart. Wat is het aantal trouwkaarten van hout dat jullie in gedachten hebben? Je mag me ook direct mailen.

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.