Trouwkaarten en geboortekaartjes van echt hout

Heb je een eigen ontwerp voor jullie trouwkaarten of geboortekaartje laat deze dan op hout drukken Een houten aankondiging van jullie kindje of jullie huwelijk zal een blijvende indruk achterlaten bij de ontvanger.

Er is  veel mogelijk. De kaarten hebben een dikte van 3 mm en zijn dus lekker stevig. Je hebt dan ook echt iets in handen.


Standaard zijn er 3 formaten:

9x 13,5 cm
10 x 15 cm
10 x 20 cm

 

houten trouwkaarten

Maar heb je andere wensen, mail ze me dan zagen we het op maat. Houten kaarten kun je eenzijdig of dubbelzijdig laten bedrukken. In 1 kleur of full color.

Ze kunnen zelfs zonder envelop zo op de post! En belangrijker: houten geboortekaartjes en trouwkaarten kunnen tegen een stootje! Een houten kaart die men bewaart.

Ontwerp je eigen trouwkaart of geboortekaartje en laat deze op hout drukken. Let op: ik ontwerp niet zelf, je kunt jouw ontwerp op hout laten drukken. Om het drukwerk goed te laten verlopen verwijs ik je naar de aanleverspecificaties, neem deze goed door.

Mail me je wensen, ik maak graag een persoonlijke offerte voor je.

Wil je eerst een proefkaartje ontvangen, dat kan ook! Upload je ontwerp, ik druk het op een houten kaart en stuur deze naar je toe.

trouwkaarten van hout

Wil je een prijsopgave ontvangen?

Mail vandaag nog voor een vrijblijvende offerte! Geef je aantallen en het gewenste formaat aan me door. Heb je al een (concept)ontwerp, stuur dat meteen mee.